Hejsan Boelister! 

Välkommen till Boelist, Boels interna hemsida! Här finns mer eller mindre allt du någonsin velat ha samlat, i alla fall det som rör Boel. 

Boelquizet

Vad kan du om Boelspexarna egentligen? 

Passa på att testa dina kunskaper här!

Och går det inte som du tänkt dig så kan du klicka dig runt för att gräva dig ner i Boels historia, och förhoppningsvis går det bättre sen...

Boels ordlista

Boel har många olika och en del märkliga ord i sitt vokabulär. Är det något ord du undrar över, Klicka på symbolen nedan och kolla efter! 

Gamla spex

Sen 1994 har Boelspexarna satt upp spex och självklart finns de bevarande! På den här sidan hittar du inspelningar av gamla spex.

Ljudbank

Så många fantastiska kupletter har passerat genom Boels historia. Ta en titt i vårt ljudarkiv och hitta en gammal favorit!

Gott och blandat

Visst skulle den här sidan också kunna kallas "resten". Men det vore synd när den sakta men säkert fylls med innehåll som är så bra!

Årets chefsgrupp

Få snabbt koll på vem som leder vilken sektion och vilka som sitter i styrelsen!

Erika

En gång i tiden analog, nu för tiden digital. Boels älskade anslagstavla finns numera som ett socialt forum! Har du något att berätta? Gör det här!

Bildarkiv

Vill du grotta ner dig i gamla minnen? Välkommen till vårt digitala fotoarkiv. In och bläddra i albumen med minnen från nu och förr. 

Boel i media

Här har vi samlat all press- och mediautrymme som Boel och boelister fått, i alla fall det vi kunnat komma över.

Sånghäfte

Inte lärt dig Finland och Vår gode vän Boel än? Ingen fara, sånghäftet finns här!

Namnspelet!

Kan du lära dig alla namn i ensemblen? Utmana dig själv på Boels egna namnspel