top of page

Vill du bli Boelspexare?

Vill du lära dig något nytt eller fördjupa dig i ett intresse samtidigt som du lär känna över 100 nya människor? Sök till Boelspexarna!

Boelspexarna är Lunds enda spex med enbart kvinnor på scenen. Det är vi väldigt stolta över. Men vi är nog än mer stolta över att alla är välkomna i övriga ensemblen.

nightIMG_3391.jpg

Vi börjar med att backa bandet lite snabbt. Spex- vad är det? I korta drag så är det en studentikos teater/revy med en historisk karaktär eller händelse i centrum med väldigt mycket musik och samhällskritik. Skämten fullkomligt haglar och alla du ser är skapat av amatörer.

Nog om det. Boelspexarna välkomnar alla Studentlund eller särskilda AF-medlemmar. Vi har 10 olika sektioner varav du kan söka till 9. Scensektionen kan du dock bara söka till som kvinna. Under fliken Sektioner hittar du mer information.

Vi håller intresseanmälan i slutet av vårterminen och början av höstterminen. Gilla vår Facebook-sida för att hålla utkik efter när nästa intresseanmälan äger rum.

Att vara med i Boelspexarna innebär att du är en av drygt 100 personer som hjälper till med att skapa en fantastisk uppsättning tredje helgen i oktober samt återuppsättning v 9. Du är beredd att, i utbyte mot den kanske roligaste tiden i livet, lägga 6 sena kvällar i veckan under 4 veckors tid på att vara på plats på AF Borgen och jobba tillsammans. Vi garanterar dig att det är kul, du garanterar oss din tid. 

Själva spexperioden pågår under fyra veckor på hösten samt en återuppsättningsvecka på våren, v. 9. Vi har på hösten alltid föreställningar tredje helgen i oktober så de fyra veckorna är veckorna som leder upp till den helgen.

Varmt välkommen att söka!

Engagera dig i Dekoren och ägna kvällarna åt att snickra och måla.

nightIMG_3379.jpg

Engagera dig i Sminket och lär dig sminka på ett sätt du aldrig sminkat på förut!

nightIMG_3289.jpg

Engagera dig i Orkestern och ägna extra tid åt din gitarr, tvärflöjt, fiol eller valthorn (bland annat).

bottom of page